Мали градски автомобили

Како што модерните градови продолжуваат да растат, улогата на малиот градски автомобил стана поважна од кога било.

Spark

 

Забавен, експресивен градски автомобил со 5 врати.

  • Еден од најпросторните во неговата класа
  • Инструмент табла инспирирана од моторциклите
  • Комфорно сместува 5 лица

Aveo со 4 врати

 

Спортски, флексибилен градски автомобил со 4 врати.

  • Стандардно RDS радио/CD со aux-in приклучок
  • Економична потрошувачка на гориво
  • Динамични детали на екстериерот

Aveo со 5 врати

 

Спортски, флексибилен градски автомобил со 5 врати.

  • Стандардно RDS радио/CD со aux-in приклучок
  • Економична потрошувачка на гориво
  • Динамични детали на екстериерот