Семејни автомобили

Децата ги менуваат Вашите гледишта за тоа што е важно во животот. Сега, Chevrolet комплетно ќе го смени Вашето гледиште за семеен автомобил.

Cruze со 4 врати

 

Мускулест, компактен седан со 4 врати.

 • 6 воздушни перничиња
 • Изглед на спортско купе

Cruze со 5 врати

 

Сестран, но сепак спортски хечбек со одлични карактеристики за возење.

 • Атрактивен изглед
 • Цврсто возење и управување
 • Висококвалитетен ентериер и карактеристики

Cruze Station Wagon

 

Елегантен семеен караван кој што нуди многу стил, простор и изведба.

 • Висок внатрешен и надворешен квалитет
 • Импресивен изглед
 • Водечки во класата според просторот, за вашето семејство


Malibu

 

Семејниот седан со одлични возни својства, извонредно комфорен и целосно опремен.

 • Отворање врата без клуч
 • Обложени седишта за комфор при долги патувања
 • Пространа, тивка кабина