Chevrolet Cruze со 5 врати, семеен автомобил

Информации и поддршка за Cruze со 5 врати

Можеби веќе знаете дека Chevrolet наскоро ќе ја прекине продажбата на нови автомобили во Европа. Но, нашите овластени сервисери на Chevrolet ќе останат за да им даваат поддршка на сите наши корисници со сервисирање и одржување на возилото. Дополнително, поддржани од Opel, нашиот партнерски бренд на General Motors во Европа, сè уште можеме да ви помогнете да го најдете возилото што го барате.

Што и да ви треба, прелистајте ги насловите подолу за да го најдете.

Прашања за вашиот Шевролет?

Oвластени сервисери

Иако Шевролет ја прекинува продажбата на нови автомобили во Европа, ние сме сè уште тука за да го сервисираме и поправиме вашиот автомобил во иднина преку нашата мрежа на овластени сервисери. Тие ќе продолжат да обезбедуваат сервисирање и достава на оригинални делови од Шевролет за возилата на Шевролет на ист начин како и досега. Околу 2.000 сервисни пунктови на Шевролет ќе продолжат со работа во Западна и Централна Европа за да ви обезбедат сервисирање. Во Македонија има [XX] овластени сервисери кои ќе продолжат да бидат достапни за вас. Нивните адреси може да ги најдете тука.

Гаранција на возило и резервни делови

Vehicle Warranty

Душевен мир

Chevrolet сака да уживате во Вашето возење без никакви проблеми. Сакаме целиот процес - од купување автомобил до неговото сервисирање и доколку е потребно, вршење на поправки под гаранција - да биде јасен и практичен, без скриени трошоци.

Зошто да правите компримис за квалитет или пак да плаќате повеќе? Оригиналните Chevrolet делови се:

  • Прецизно конструирани за хомогено и безбедно да се вклопат во вашиот Chevrolet или Daewoo
  • Покриени со две годишна гаранција, овозможувајќи ви мир во душата
  • Вашата опција за најдобра вредност – чувајте ја документацијата за вашите оригинални Chevrolet делови и тие може и ќе ви помогнат да добиете подобра пост-продажна цена.

Барате да купите нов Cruze со 5 врати?

За жал, тоа веќе не е можно. Нашите застапници во Македонија ги продадоа последните залихи од овој прекрасно стилизиран семеен хечбек.

Opel Astra има многу од истите одлични карактеристики и технологија како Cruze, или погледнете ја целата палета на Opel и пронајдете го вистинскиот автомобил за вас.

Opel logo on grill of car