Шевролет им нуди душевен мир на сопствениците

Иако Шевролет Македонија ја прекина продажбата на нови автомобили, ние продолжуваме да ги подржуваме нашите сопственици на Шевролет со мрежа на овластени сервисери и палета на услуги. Дознајте повеќе подолу...

Шевролет ја прекинува продажбата

Продажбата на нови Шевролет автомобили прекина

Македонија ја прекина продажбата на нови Шевролет возила.

Како клиент на Шевролет сакаме да ве увериме дека Шевролет е посветен на вас и вашето возило во иднина. Овластените сервисери на Шевролет ќе продолжат да обезбедуваат сервисирање и доставување на оригинални делови од Шевролет за возилата на Шевролет на ист начин како и досега. Сите изјавени писмени гаранции или планови за сервисирање на возилата на Шевролет ќе останат непроменети, и ќе бидат во целост испочитувани во согласност со условите на важечкиот договор.

Околу 2000 сервисни пунктови на Шевролет ќе продолжат со работа во Западна и Централна Европа за да ве обезбедат со сервисирање, поправка и гаранциски работи, кои би му биле потребни на вашиот автомобил во иднина. Во Македонија има 3 овластени сервисери кои ќе продолжат да бидат достапни за вас. Нивните адреси може да ги најдете тука.

Доколку ви е потребна дополнителна поддршка, повикајте го нашиот контакт центар.
Tel.: +389 2 3296094

Пронајди овластени сервисери

Oвластени сервисери

Иако Шевролет ја прекинува продажбата на нови автомобили во Европа, ние сме сè уште тука за да го сервисираме и поправиме вашиот автомобил во иднина преку нашата мрежа на овластени сервисери. Тие ќе продолжат да обезбедуваат сервисирање и достава на оригинални делови од Шевролет за возилата на Шевролет на ист начин како и досега. Околу 2.000 сервисни пунктови на Шевролет ќе продолжат со работа во Западна и Централна Европа за да ви обезбедат сервисирање. Во Македонија има [XX] овластени сервисери кои ќе продолжат да бидат достапни за вас. Нивните адреси може да ги најдете тука.

Контакт

Контакт

Ако ви треба помош или поддршка, може да нè повикате или да ни испратите е-пошта со прашања или коментари. Ако ви треба помош при патување, можете да ги повикате броевите за итни случаи на Euro Service


Opel

Посетете ја интернет страницата на Opel

Барате да купите нов Шевролет? За жал, тоа веќе не е можно. Но, добрата вест е дека Opel нуди богата палета на висококвалитетни возила со одличен изглед, опремени со одлична технологија и одлики.

Прирачници за корисници и инфозабава

Прирачник за користење на автомобилот

Барате спецификации за перформанси или пак информации во врска со сервисирање? Го сакате најдобриот совет за грижење и одржување на вашиот автомобил? Најдете ги овие информации и повеќе во прирачникот за корисници за вашиот автомобил.

Chevrolet со 3 години гаранција!

Chevrolet со 3 години гаранција!

Chevrolet сака да уживате во Вашето возење без никакви проблеми. Сакаме целиот процес – од купување автомобил до неговото сервисирање под гаранција – да биде јасен и практичен, без скриени трошоци и со одличен сооднос на цената и квалитетот. Chevrolet е автомобил од доверба, но ако нешто не е како што треба или, пак, ако Ви треба сервис, во Македонија има четири овластени сервисери.


Chevrolet Euro Service travel assistance

Chevrolet Euro Service помош при патување

Возете со тотална самодоверба 24/7. Доколку скршнете, Chevrolet Euro Service, прави сѐ за да ве врати на вашата дестинација, брзо и лесно. Тој е активен 36 месеци од регистрирањето на вашиот нов Chevrolet и оперира во повеќе од 40 европски земји, идеален е и доколку планирате одмор со возење.